Известие

Collapse
No announcement yet.

Средната конзола на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Средната конзола на 146

Здравейте

Трябва ми малко помощ. Ако някой някога е разглобявал средната конзола на 146ца моля да ми помогне. Разглобих всички странични кори, развих болтовете и се освободи цялата обаче нещо запира точно по-средата (до ключовете за климатика) и неще да излезе и ме е страх да дърпам щот не съм сигурен дали е щипка или друг болт. Ще съм ви адски благодарен ако някой хвърли малко светлина по-въпоса. И накрая за да не ви оставям да се чудите защо искам да я разглобявам - ключа ми за степените на сила на въздуха ми прави проблем, като мина през някоя дупка и се включва и е много дразнещо, освен това може да ми направи някое късо.

Благодаря ви предварително
    Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD

Колега, потърси из форума имаше една темичка със снимки къде точно са болтовете и щипките

ето го и линкчето
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9483
    146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Много ти благодаря колега, аз като търсих незнам защо не го намерих, но сега поне разбрах кои болт не сам свалил и довечара ще и разкажа играта
      Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD

Comment

Няма за какво.
        146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Здравейте!.. Линка е стар и не се отваря. И аз запънах може би на същия болт. Има ли пресни упътвания?.. Аз ако открия някъде помощ ще пиша отново.. В книжката ми пише на Италиански, а картинките стигат до никъде! Ако не друго.. Весели празници!

Comment

Вадиш пепелника и заемаш странна поза за да ги видиш там има две или четири болтчета не съм сигурен точно колко са понеже операцията съм я правил преди доста време,та ако си развил всичко друго това може да ти пречи.

---------- Post added at 08:15 ---------- Previous post was at 08:14 ----------

Първоначално публикувано от Anarki Покажи съобщение
            Здравейте

Трябва ми малко помощ. Ако някой някога е разглобявал средната конзола на 146ца моля да ми помогне. Разглобих всички странични кори, развих болтовете и се освободи цялата обаче нещо запира точно по-средата (до ключовете за климатика) и неще да излезе и ме е страх да дърпам щот не съм сигурен дали е щипка или друг болт. Ще съм ви адски благодарен ако някой хвърли малко светлина по-въпоса. И накрая за да не ви оставям да се чудите защо искам да я разглобявам - ключа ми за степените на сила на въздуха ми прави проблем, като мина през някоя дупка и се включва и е много дразнещо, освен това може да ми направи някое късо.

Благодаря ви предварително
            Издърпваш трите врътки там има също едно болтче..
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

А!.. Врътките здраво стискаха, не ги насилвах. Сега вече сигурен, ще опитам пак! Дано нямат посока в която трябва да бъдат завъртени за да се извадят. Благодаря колега.. здраве и Весели Празници

Comment

Първоначално публикувано от ystoyanov Покажи съобщение
                А!.. Врътките здраво стискаха, не ги насилвах. Сега вече сигурен, ще опитам пак! Дано нямат посока в която трябва да бъдат завъртени за да се извадят. Благодаря колега.. здраве и Весели Празници
                Няма как да ги объркаш,те си влизат на едно место,не можеш да ги сложиш на друго положение на климатика и клапите.
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Колега гледай това видео и продължението му! Успех!
                  sigpic

Comment

Даа.. Благодаря! Трябваше да го гледам преди да искам помощ от Вас. Обикновено не го правя. Цялата работа заради две лампички. И без друго е доста тъмно в колата. Но сега ще почистя всичко, което ми се откри ще подменя тези стари уплътнения с други. Почнах да се повтарям с пожеланията за Весели Празници след всеки пост, но рядко влизам и неочаквах наистина да има загрижени за моят проблем Благодаря..

Comment

Working...
                    X